nori popusti za bob uporabnike! skoči na WIZ!

si že bob naročnik ali pa bi to še postal? zate smo pripravili dve super ugodnosti ob sklenitvi zavarovanj WIZ Avto ali WIZ Zdravje. preveri spodaj in skoči na WIZ!WIZ Avto

nagrajujemo bob voznike!

zavarovanje avta enkrat letno doleti vsakega lastnika jeklenega konjička. poleg obveznega zavarovanja, lahko pri WIZu skleneš tudi zavarovanje za voznika, kasko zavarovanje, delno kasko zavarovanje, nezgodno zavarovanje potnikov, asistenco in zavarovanje za mladega voznika. WIZ Avto skleneš le v šestih korakih preko spleta kadarkoli in kjerkoli. popolno zavarovanje, rešeno v hipu.

da te pri podaljševanju ali sklepanju novega zavarovanja za avto ne bi preveč udarilo po žepu, smo zate pripravili 5% popust. pri sklepanju zavarovanja WIZ Avto enostavno vnesi kodo AVTO20BOB na posebni povezavi (link spodaj) ter prihrani. wizionarji vozijo dobro zavarovane avtomobile, pridruži se.
WIZ Zdravje

skleni noro ugodno dopolnilno zavarovanje!

dopolnilno zdravstveno zavarovanje WIZ Zdravje potrebuješ za dneve, ko tvoje zdravje potrebuje pomoč in greš na primer k zdravniku. to zavarovanje v Sloveniji ni obvezno, je pa nujno, saj te reši doplačila zdravstvenih storitev. z urejenim dodatnim zavarovanjem imaš krite vse morebitne obiske zdravnikov, bolnic, lekarn in zobozdravnikov. super ugodno ceno dopolnilnega zavarovanja dobiš prav pri WIZu!

pri WIZu zdravstveno zavarovanje enostavno in udobno urediš preko spleta, hkrati pa pridobiš še 30 eur dobroimetja za bob pogovorne storitve. pri sklepanju WIZ Zdravje enostavno izbereš ugodnost 30 € dobroimetja na bob naročnino. izkoristiš ga lahko kot popust pri obstoječi mesečni naročnini ali pri sklenitvi novega paketa. wizionarji WIZu zaupajo pomembne zdravstvene reči, pridruži se.
ponudbi WIZ zdravje in WIZ Avto sta ponudbi podjetja Generali Zavarovalnica d.d., ugodnosti WIZ Zdravje in WIZ Avto za bob uporabnike sta na voljo za bob naročnike in veljata od 8. 8. 2019 do 30. 9. 2020. ob koriščenju ponudbe WIZ Zdravje, uporabnik pri postopku sklepanja zavarovanja WIZ Zdravje na strani https://www.wiz.si/wiz-zdravje/izracun izbere ugodnost 30 € dobroimetja na bob naročnino. ob plačilu prve mesečne premije WIZ Zdravje, se do najkasneje 24. dne v tekočem mesecu, uporabniku na bob naročniško razmerje doda dobropis v višini 30 €. od dobropisa se vsako obračunsko obdobje odštejejo mesečni stroški storitev bob, dokler uporabnik ne porabi celotnih 30 €. menjava dobropisa za gotovino ali drugo ugodnost ni mogoča. morebitni neunovčeni del dobropisa se ne prenaša in ne izplača v kakršnikoli drugi obliki. v kolikor to ugodnost izbere uporabnik, ki še ni bob naročnik, mora najkasneje 30 dni od plačila prve premije skleniti novo naročniško razmerje na naročniški paket bob 5ka, hit bob ali drzni bob in s tem postane upravičen do 30 eur dobropisa. za koriščenje ugodnosti WIZ Avto, obstoječi bob naročnik pri sklepanju zavarovanja WIZ Avto na strani https://www.wiz.si/kodapopust vnese promocijsko kodo AVTO20BOB v za to namenjeno polje, kjer se mu nato preračuna in doda popust v višini 5% cene zavarovanja WIZ Avto.
pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni