informacije o piškotkih

cilj evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. podjetje A1 Slovenija na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. te uporabljamo za delovanje spletnih strani in izključno v lastne analitične namene. če se z uporabo strinjate, to izrazite, ob prvem obisku strani, s klikom na povezavo “strinjam se”, pri čemer se strinjate z nastavitvijo piškotkov za analitiko, personalizacijo, oglaševanje, ponovno trženje in ostale piškotke tretjih spletnih mest, ki vam lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo. v kolikor pa kliknete ob prvem obisku na gumb „zapri“ ali nadaljujete z ogledom spletnih strani, bomo nastavili piškotke, nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, medtem ko bodo piškotki za personalizacijo, oglaševanje, ponovno trženje in ostali piškotki tretjih mest, potrebni za boljšo uporabniško izkušnjo, blokirani.

na teh spletnih straneh uporabljamo več vrst piškotkov:
 
nujno potrebni piškotki:
nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. taki piškotki obiskovalcu omogočajo nemoteno uporabo spletnega mesta. brez teh piškotkov spletno mesto ne bi delovalo pravilno.
 
ASP.NET_SessionID: ta piškotek enolično določa sejo uporabnika. prisoten je samo po prijavi na moj.bob.si.
.ASPXAUTH: ta piškotek se uporablja za preverjanje, ali je uporabnik prijavljen. prisoten je samo po prijavi na moj.bob.si.
 
 
funkcionalni piškotki:
so piškotki, v katerih so zapisane shranjene odločitve (npr. izbira zasebni/poslovni uporabnik). te piškotki nam omogočajo prilagoditi uporabo spletnega mesta posamezniku.
 
teh piškotkov spletne strani bob.si ne uporabljajo.
 
performančni piškotki:
piškotki, ki jih uporabljamo za namen izboljševanja uporabniške izkušnje. informacije, ki jih pridobimo s piškotki nam pomagajo razumeti kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto in na podlagi le teh se odločamo o funkcionalnih in vsebinskih prilagoditvah.
 
seznam piškotkov za spletno analitiko:
_jsuid, _ga, _gat, _gid, km_ai, km_lv, km_uq, km_vs, kvcd, mp__mixpanel, _utma , _utmb, _utmc, _utmz
 
piškotki tretjih spletnih mest:
v naših vsebinah v določenih primerih gnezdimo vsebine (video, slike) iz spletnih mest kot je npr. Youtube. ob obisku strani s tako vsebino se na uporabnikovo napravo shranijo piškotki, ki jih shranjujejo ta spletna mesta. shranjevanje teh piškotkov lahko onemogočite v nastavitvah, vendar boste s tem onemogočili deljenje vsebin.
 
deljenje vsebin:
nekatere vsebine na spletnem mestu je možno deliti preko gumba "deli". ob deljenju vsebin se na uporabnikovo napravo shrani piškotek, ki ga nastavi storitev, ki se uporablja za deljenje. shranjevanje teh piškotkov lahko onemogočite v nastavitvah, vendar boste s tem onemogočili deljenje vsebin.
 

uredi nastavitve piškotkov

pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni