pogoji in dokumenti

  • uporabnik napako javi na telefonsko številko 068 680 680 ali preko elektronskega naslova info@bob.si, 24 ur na dan in vse dni v letu. da bi lahko zagotovili čimprejšnjo odpravo napake, uporabnikom svetujemo, da nas kontaktirajo preko zgoraj navedene telefonske številke.
  • uporabnik je ob prijavi napake dolžan javiti naslednje podatke: telefonsko številko (na katero se prijava nanaša), uro, datum in lokacijo nedelovanja ali slabšega delovanja storitev, podroben opis napake ter kontaktno telefonsko številko.
  • uporabnik je dolžan aktivno sodelovati pri odpravi napake v skladu z bob navodili.
napaka čas trajanja napake v obračunskem obdobju * višina nadomestila
nedelovanje ali slabše delovanje storitev od 14 do 24 ur 15% mesečne naročnine
od 24 do 48 ur 30% mesečne naročnine
od 48 do 72 ur 55% mesečne naročnine
nad 72 ur 100% mesečne naročnine
*od pravilne prijave napake

Samoregulacijski kodeks - ta Kodeks je pripravil A1 Slovenija skupaj z ostalimi podpisniki, ki so objavljeni na spletni strani Združenja za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije.

uporabniki lahko na sledeči elektronski naslov posredujejo svoje predloge v zvezi z odpravo kršitev določil Kodeksa, na katere bo bob odgovoril v razumnem času: info@bob.si.

v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS) bob (A1 Slovenija) naročnike posebej opozarja, da ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora iz naslova izvajanja elektronskih komunikacijskih storitev. za uporabo storitve Moneta ter nakupa blaga bob (A1 Slovenija) za izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov priznava izvajalca Evropski center za reševanje sporov, Tomšičeva ulica 6, 1000 Ljubljana, info@ecdr.si, +386 8 20 56 590.

več o izvensodnem reševanju potrošniških sporov je objavljeno na platformi GOV.si na povezavi.

več informacij je na voljo na številki bob klicnega centra 068 680 680 ali na info@bob.si.

pogoji in dokumenti politika zasebnosti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni