stanje in polnjenje predplačniškega računa 

če si bob predplačnik, poskrbi da imaš na računu vedno dovolj sredstev za opravljanje klicev, pošiljanje SMS sporočil in prenos podatkov. z vsemi storitvami, ki ti jih bob ponuja, to ne bo problem! enostavno izberi tisto, ki ti najbolj ugaja :)


kako preverim trenutno stanje na predplačniškem računu?

trenutno stanje lahko preveriš na več načinov:

 • v telefon vtipkaj številko *668# in pritisni tipko kliči. na zaslonu se ti bo izpisalo trenutno stanje.
 • pokliči na številko 668, kjer se ti bo oglasil odzivnik. pritisni številko 1 za poslušanje trenutnega stanja.
 • stanje je vedno prikazano tudi ob vstopu na spletni portal ali v aplikacijo moj bob.

kako polnim predplačniški račun?

bob ti omogoča več načinov polnjenja predplačniškega računa, sam pa se lahko odločiš kater ti najbolj ugaja.

 1. polnjenje z vrednotnico

  ta vrsta polnjenja je najbolj osnovna in je vsem najbolje poznana. enostavno kupiš bob vrednotnico na enem izmed prodajnih mest (Petrol, OMV, špar, Pošta…) in slediš navodilom na vrednotnici.

 2. elektronsko polnjenje

  elektronsko polnjenje ti omogoča enostavno polnjenje predplačniškega računa brez obiska trgovine. enostavno obišči stran bob.si/polni ali portal moj bob, izberi željeni znesek (5, 10, 20 ali 40 eur) ter način plačila. izbiraš lahko med plačilom z EuroCard/MasterCard, Visa, Activa ali Maestro, nadaljnji postopek pa je odvisen od izbranega načina plačila. 3. samodejne polnitve pay365

  storitev pay365 zagotavlja podjetje Mobi lab d.o.o. in omogoča takojšnje polnitve bob predplačniške številke kar prek SMS sporočila ali periodične polnitve, ki jih plačaš enkrat mesečno prek direktne bremenitve (trajnika). kaj to pomeni?

  • lahko si nastaviš, da vsak mesec na določen dan ali določeno časovno obdobje na račun prejmeš določen znesek. na primer: vsakega 5 v mesecu prejmeš 10 eur na svoj predplačniški račun;
  • ali pošlješ SMS sporočilo »POLNI znesek« in takoj prejmeš določen znesek na tvoj predplačniški račun. na primer: pošlješ SMS s ključno besedo POLNI 10 in na račun takoj prejmeš 10 eur.

  vse polnitve se enkrat mesečno samodejno trgajo iz tvojega bančnega računa. podrobnosti o delovanju storitve pay365 lahko preveriš tukaj.

 4. polnitve iz naročniškega računa

  bob naročniki lahko enostavno polnijo drug bob predplačniški račun na dva načina:

  • polnjenje prek portala moj bob
   v portalu moj bob v meniju preprosto izberi polnjenje računa ter označi storitev polni. spodaj vpiši mobilno številko, ki jo želiš napolniti, vnesi željen znesek in kratko sporočilce za prejemnika. tako, postopek je končan! znesek polnitve bo zaračunan na tvojem mesečnem računu.

  • polnjenje prek SMS sporočila
   za polnjenje bob predplačniškega računa prek SMS sporočila enostavno pošlji SMS z vsebino »POLNI znesek polnjenja telefonska številka« na številko 668. primer: »POLNI 5 068123456«. prejemniku se bo v kratkem povečalo stanje na njegovem predplačniškem računu za višino zneska, ki si ga posredoval.
za popolno brezskrbnost, ti bob svetuje vklop storitve pay365, saj boš tako vedno imel na voljo sredstva na svojem predplačniškem računu, plačevanje pa je popolnoma samodejno, kar pomeni da ti nimaš nobenega dodatnega dela :)
pogoji in dokumenti politika zasebnosti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni