celo leto nižja mesečna naročnina zate in za tvojega prijatelja!

pripelji prijatelja, sorodnika ali znanca na enega izmed spodnjih naročniških paketov in oba si zagotovita kar 30% popust na mesečno naročnino za celo leto!


kako do popusta?

da si zagotoviš popust, je potrebnih le nekaj korakov:

  • svojo unikatno kodo, ki si jo prejel v SMS sporočilu ali emailu, podari prijatelju, sorodniku ali znancu
  • če kode nisi prejel ali pa si jo izgubil, pošlji SMS s ključno besedo »koda« na številko 6111 in prejel jo boš v povratnem sporočilu
  • tvoj povabljen prijatelj naj sklene novo naročniško razmerje na naročniškem paketu bob 5ka, hit bob, drzni bob ali magični bob ter vnese tvojo kodo. to lahko uredi preko bob.si/prijava ali s klicem na 068 680 680.


na naslednji položnici vaju že čaka popust v višini 30% osnovne mesečne naročnine!


lahko novo naročniško razmerje s popustom sklenem v živo?

lahko! v času akcije »pripelji prijatelja« se bo bob ponovno odpravil na potep po Sloveniji. obiščeš ga lahko od 26. avgusta pa vse do 29. septembra. če si od prijatelja prejel kodo za 30% popust, obišči mobilni bob in izkoristi popust na naročniško razmerje.pohiti, ponudba velja le do konca septembra!ponudba velja do 30. 9. 2021 in je na voljo za potrošnike. promocijska ponudba vsebuje znižanje cene mesečne naročnine v višini 30% za obdobje 1 leta od sklenitve novega naročniškega razmerja in velja za vse nove naročnike, ki sklenejo novo naročniško razmerje na paketu bob 5ka, hit bob, drzni bob ali magični bob do vključno 30.9.2021 ob uporabi promocijske kode ter obstoječe naročnike na katerem koli pogovornem naročniškem paketu z osnovno mesečno naročnino, od katerega dodeljena promocijska koda je bila porabljena pri sklenitvi novega naročniškega razmerja. vsaka koda je unovčljiva le enkrat. vsak naročnik lahko prejme le enkratni popust v višini 30%, ne glede na količino uporabljenih kod. popust v višini 30% na osnovno mesečno naročnino se obračuna 12 zaporednih mesecev, po preteklih 12-ih mesecih se naročnina začne zaračunavati skladno s cenikom. ponudba ne velja za naročnike paketa bob 4 cente in pakete mobilni internet. vse cene vključujejo DDV.
pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni