celo leto nižja mesečna naročnina zate in za tvojega prijatelja! 

si aktivni iskalec zaposlitve?
dovoli, da ti priskočimo na pomoč! bob je skupaj z WIZ, Kompetenco, Sparkasse in medijsko hišo Delo pripravil serijo ponudb, ki ti bodo pomagale na poti do nove zaposlitve. morda v obliki finančne razbremenitve ali pa v obliki novih kompetenc.
ne skrbi, mi smo #tukajzate.prihrani s 60 % popusta na bobu!

za vse obstoječe in nove naročnike, ki trenutno iščete zaposlitev in ste kot iskalec zaposlitve vpisani v evidenco Zavoda RS za zaposlovanje, smo pripravili 60 % popust na osnovno mesečno naročnino za kar 6 mesecev ter povrnitev kupnine za nakup bob kartice v vrednosti 4,99 € za nove naročnike v obliki dobropisa. to pomeni, da je tvoja osnovna mesečna naročnina v naslednjih 6 mesecih od 2 € do največ 5,20 € na mesec. ponudba velja za pakete bob 5ka, hit bob, drzni bob in magični bob. brez vezave in brez skritih stroškov.

kako do ponudbe?

enostavno! na tukajzate@bob.si pošlji skenirano potrdilo o prijavi pri zavodu za zaposlovanje, ki ni starejše od 30 dni. v kolikor si se bobu na novo pridružil v času trajanja projekta (4. 2. – 31. 5. 2021), pa še dopiši, da želiš povrnitev nakupa kartice SIM. vse ostalo, bomo uredili mi!
30 % popust na WIZ Avtomobilsko odgovornost (AO)

na WIZ so za aktivne iskalce zaposlitve pripravili kar 30% popust na WIZ Avtomobilsko odgovornost (WIZ AO). ugodnost 30 % prihranka lahko koristiš do 31. 5. 2021. če v kratkem nameravaš zavarovati svoj avto, ti priporočamo, da izkoristiš to posebno ponudbo in tako prihraniš za druge stvari.

celoten postopek sklenitve WIZ Avta se opravi preko spleta, sklepanje traja za vešče nekaj minut, za tiste, ki to prvič počno pa približno 10 minut. ampak brez skrbi, na voljo ti je pomoč na telefonski številki 080 11 24 ali prek e-pošte in chata vsak delovnik od 8. – 17. ure.

kako do ponudbe?

predno skleneš avtomobilsko zavarovanje, iz svojega osebnega e-naslova na info@wiz.si pošlji skenirano potrdilo o prijavi pri zavodu za zaposlovanje, ki ni starejše od 30 dni. v povratni e-pošti boš prejel vse potrebne informacije za sklenitev in koriščenje ponudbe.brezplačne delavnice in 60 % popust na individualno svetovanje pri podjetju Kompetenca

pri Kompetenci so pripravili serijo popolnoma brezplačnih online delavnic, katerih cilj je opolnomočenje posameznikov z novimi informacijami in veščinami, ki jim bodo pomagale pri iskanju zaposlitve:

  • iskanje dela v času COVID-19 (17.2.),
  • življenjepis in motivacijsko pismo (17.3.),
  • selekcijski postopki – kaj pričakovati? (31.3.),
  • osnovne uporabe Linkedina (21.4.) ter
  • kako razvijati osebno blagovno znamko? (19. 5.).

pri vseh delavnicah bo zadnjih 10 – 15 minut na voljo tudi za tvoja vprašanja, kjer lahko enostavno in brezplačno prejmeš nasvete strokovnjakov.

poleg udeležbe na brezplačnih delavnicah, lahko izkoristiš tudi 60 % popust na individualno karierno svetovanje (3 srečanja), individualno karierno svetovanje z psihološkimi testi (3 srečanja) ter individualno psihološko svetovanje (5 srečanj).

kako do ponudbe?

na delavnice se predhodno prijaviš z poslanim sporočilom na nina.kocbek@kompetenca.si. za popust na svetovanje je potrebno predložiti potrdilo o prijavi pri zavodu za zaposlovanje, ki ni starejše od 30 dni.6 mesecev brezplačnega vodenja bančnega računa

na banki Sparkasse so za obstoječe stranke, ki so hkrati tudi aktivni iskalci zaposlitve pripravili 6 mesecev brezplačnega vodenja bančnega računa*.

kako do ugodnosti?

aktivni iskalci zaposlitve, ki ste že stranke banke Sparkasse se lahko do 31. 5. oglasite v eni od poslovnih enot banke Sparkasse. za koriščenje ugodnosti na tvojem transakcijskem računu odprtem pri banki Sparkasse, prinesi Potrdilo o prijavi v evidenci brezposelnih oseb, ki ni starejše od 30 dni.

*ponudba ne velja za Udobni Študentski račun in Osnovni račun.


posebna ponudba za naročilo na Delo in Slovenske novice

za vse nove in obstoječe naročnike, ki ste trenutno vpisani v evidenco Zavoda RS za zaposlovanje kot aktivni iskalci zaposlitve, so pri medijski hiši Delo pripravili 40% popust za naročilo na časopis Delo ali Slovenske novice za 6 mesecev!

vsak novi naročnik bo poleg posebnega akcijskega popusta prejel tudi brezplačno naročnino na revijo Suzy za 3 mesece (12 številk).

kako do ponudbe?

za več informacij o ponudbi in naročilu pokliči na brezplačno telefonsko številko 080 11 99 oziroma 01 47 37 600 ali piši na narocnine@delo.si. pogoj za pristop k akciji je potrdilo o prijavi na Zavodu RS za zaposlovanje, ki ni starejše od 30 dni. ponudba je veljavna do 31. 5. 2021
zakaj projekt #tukajzate?

preteklo leto si bomo zapomnili vsi. čeprav je marsikomu prineslo tudi veliko dobrega, pa je žal veliko takih, ki so posledice epidemije resno občutili na svoji koži. med drugim smo na bobu opazili, da skoraj vsak že pozna nekoga, ki je zaradi situacije ostal brez zaposlitve. trenutno je namreč pri Zavodu RS za zaposlovanje registriranih več kot 91 tisoč brezposelnih. brez rednega mesečnega dohodka je vsako znižanje rednih stroškov dobrodošlo. navkljub svojemu iskrivemu značaju, ima bob tudi veliko sočutja do vseh, s kateri si deli okolico v kateri deluje. ker mu je mar, je povabil še partnerje, ki imajo enako mero odgovornosti in želje, da bo iskanje službe v tem času le kratek vmesen korak do tvojega cilja.

zato smo mi vsi skupaj #tukajzate.

skupaj smo poskrbeli, da z nižjimi stroški vsaj malo razbremenimo aktivne iskalce zaposlitve, hkrati pa poskušali poskrbeti, da bo iskanje nove službe lažje in uspešnejše.

vse navedene ponudbe so veljavne do 31. 5. 2021, izkoristijo pa jih lahko vsi, ki pošljejo potrdilo o prijavi v evidenco brezposelnih, ki ni starejše od 30 dni. Zavod RS za zaposlovanje aktivnim iskalcem zaposlitve na njihovo zahtevo izda potrdilo o prijavi v evidenco brezposelnih, s katerim bodo dokazali svoj status brezposelne osebe. potrdilo lahko naročiš preko portala PoiščiDelo.si. prejel ga boš v roku treh delovnih dni po pošti na naslov stalnega bivanja.

promocijska bob ponudba je na voljo za potrošnike in vsebuje 60% popust na osnovno mesečno naročnino za obdobje 6 mesecev od predložitve ustreznega potrdila o prijavi v evidenco brezposelnih pri Zavodu RS, ki ni starejše od 30 dni in je predloženo v času trajanja ponudbe tj 4. 2. 2021 do 31. 5. 2021. ponudba je na voljo za nove in obstoječe bob naročnike na naročniških pogovornih paketih bob 5ka, hit bob, drzni bob, magični bob, vip bob, carski bob in nori bob. naročniki, ki v času trajanja akcije sklenejo novo naročniško razmerje na omenjene pakete ter predložijo ustrezno potrdilo o prijavi v evidenco brezposelnih pri Zavodu RS, ki ni starejše od 30 dni, prejmejo tudi povrnitev stroškov nakupa SIM kartice v višini 4,99 € v obliki dobropisa. popust ni zamenljiv za gotovino ali druge oblike ugodnosti. popust ni združljiv z drugimi promocijami in akcijami, popusti se ne seštevajo.

pogoji koriščenja ugodnosti pri partnerjih projekta so objavljeni na spletnih straneh partnerjev.
pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni