kdor da, več velja. 

deli svojo kodo s prijateljem, ki še ni na bobu in oba prejmeta 40 % popusta pri mesečni naročnini za 2 leti.


sem naročnik bob paketa. kako do popusta?
  1. kodo za popust si prejel v SMS-u.
  2. kodo podeli s prijateljem, sorodnikom ali (ne)znancem.
  3. če kode nisi prejel ali si jo izgubil, pošlji SMS s ključno besedo »KODA« na 6111 in prejel jo boš v povratnem SMS-u.
  4. prijatelj naj s podarjeno kodo sklene novo naročniško razmerje na paketu bob 5ka, hit bob ali drzni bob. to lahko naredi na bob.si/prijava ali s klicem na 068 680 680.
  5. oba prejmeta 40% popust pri mesečni naročnini za 2 leti!
sem naročnik paketa bob 4 cente ali bob predplačnik. kako do popusta?
  1. brezplačno zamenjaj paket bob 4 cente ali bob predplačniški paket v enega izmed bob naročniških paketov: bob 5ka, hit bob ali drzni bob. menjavo paketa lahko urediš preko SMS-a, tako da na številko 0680 pošlješ ime želenega paketa, na portalu moj bob ali s klicem na bob klicni center 068 680 680.
  2. pošlji SMS s ključno besedo KODA na 6111. V povratnem SMSu prejmeš kodo.
  3. kodo podeli s prijateljem, družinskim članom ali (ne)znancem.
  4. prijatelj naj s podarjeno kodo sklene novo naročniško razmerje na paketu bob 5ka, hit bob ali drzni bob. to lahko naredi na bob.si/prijava ali s klicem na 068 680 680.
  5. oba prejmeta 40% popust pri mesečni naročnini za 2 leti!

preveri več o bob paketih.


promocijska ponudba predstavlja znižanje cene mesečne naročnine v višini 40% za obdobje največ dveh let in velja (i) za vse nove naročnike, ki med 1. 4. 2024 do vključno 31. 5. 2024 sklenejo naročniško razmerje na paketih bob 5ka, hit bob, drzni bob ob uporabi promocijske kode ter (ii) za obstoječe naročnike na vseh naročniških pogovornih paketih z mesečno naročnino, za obdobje, za katerega na podlagi priporočila obstoječega naročnika novi naročnik, v obdobju med 1. 4. 2024 in vključno 31. 5. 2024 sklene novo naročniško razmerje na paketih bob 5ka, hit bob in drzni bob. kot nov naročnik se šteje naročnik, ki v zadnjih 45 dnevih ni bil bob naročnik. prenos obstoječe naročniške pogodbe na drugega naročnika ne pomeni sklenitve nove naročniške pogodbe. popust v višini 40% na mesečno naročnino se obračuna 24 zaporednih mesecev, po preteku pa se naročnina začne zaračunavati skladno s takrat veljavnim cenikom. popust je unovčljiv le ob predložitvi kode, ki je bila obstoječemu naročniku s strani BOB posredovana preko SMS sporočila, pri čemer je vsaka koda unovčljiva le enkrat. ugodnost predmetne ponudbe ni združljiva z drugimi promocijskimi ponudbami in akcijami BOB. v kolikor ima obstoječi naročnik na obstoječem paketu že vključen kakšen popust, se mu ob aktivaciji te promocije prejšnji popust izniči. popust ni zamenljiv za gotovino ali druge oblike ugodnosti. vse cene vključujejo DDV. za storitve veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev in Posebni pogoji za izvajanje bob storitev, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter ostalimi pogoji na voljo na 068 680 680 in na bob.si.

pogoji in dokumenti politika zasebnosti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni