kako zamenjam svoj bob paket? 

bob ti omogoča tudi brezplačno in enostavno menjavo paketa. ko ti trenutni paket ne ustreza več, preprosto izberi drugega. tako enostavno! ;)


kako?

paket lahko menjaš 1-krat na mesec oz. obračunsko obdobje, ki je 24. v mesecu. če npr. paket menjaš 3. v mesecu, se ti takoj vklopijo nove količine enot in veljajo do ponovne menjave paketa, ki ga lahko izvedeš najhitreje 24. istega meseca.

bob pogovorni naročniški paket lahko brez težav in brezplačno zamenjaš v katerikoli drug pogovorni naročniški paket iz aktualne bob naročniške ponudbe. prav tako lahko brez težav in brezplačno prehajaš med obema paketoma mobilni internet. prehod med bob pogovornim naročniškim paketom in bob naročniškim paketom mobilni internet ni mogoč. Prav tako ni mogoč prehod iz naročniškega v predplačniški paket.

kako zamenjam paket prek aplikacije moj bob?

za spremembo paketa, v meniju izberi paketi in opcije > paketi. odprla se ti bo stran, ki prikazuje tvoj trenutni paket ter trenutno aktualno ponudbo paketov, ki jih lahko izbereš.

ob kliku na puščico ˇ pri posameznem paketu, se ti odprejo osnovne informacije o paketu, tako da ga lahko primerjaš s svojim trenutnim paketom. ob kliku na gumb aktiviraj, nato enostavno in brezplačno zamenjaš paket!

pogoji in dokumenti politika zasebnosti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni