bob mobilni paketi

izberi svojega!

najprej kupi bob kartico SIM, ki za samo 4,99 eur vključuje tudi začetni bonus 100 enot. enote lahko porabiš kot minute, SMS sporočila ali prenos podatkov v Sloveniji. preko spleta ali klicnega centra nato enostavno prijaviš naročniško razmerje.

brez skrbi, če ti kasneje izbrani paket ne ustreza več, ga lahko enostavno in brezplačno zamenjaš kar preko SMS sporočila.
drzni
bob
hit
bob
bob
5ka
bob 4 cente
klici v Sloveniji in EU/EEA gostovanju neomejeno neomejeno neomejeno 4 cente/min
SMS sporočila v Sloveniji in EU/EEA gostovanju neomejeno neomejeno neomejeno 4 cente/SMS
prenos podatkov v Sloveniji in EU/EEA gostovanju 90 GB 7 GB 1 GB 4 cente/MB
prenos podatkov v EU/EEA gostovanju brez dodatnih stroškov 10,5 GB* 7 GB* 1 GB* /
hitrost prenosa podatkov** do 50/10 Mb/s do 50/10 Mb/s do 50/10 Mb/s do 50/10 Mb/s
mesečna naročnina 9,99 €
5,00 €
7,99 €
5,00 €

5,00 €

0,00 €
* preostala količina zakupljenega prenosa podatkov na paketu drzni bob, hit bob in bob 5ka se obračunava po ceni 1,89 eur za GB (gigabajt). cene vključujejo DDV.
 
** za še hitrejše brskanje si lahko vklopiš bob LTE/5G opcijo za samo 0,99 eur/mesec.

promocijska ponudba je na voljo za nove naročnike in predstavlja 4,99 € popust na redno mesečno naročnino na paketu drzni bob oz. 2,99 € popusta na redno mesečno naročnino na paketu hit bob za obdobje prvih 12 mesecev od sklenitve naročniške pogodbe na paketu drzni bob ali hit bob. kot nov naročnik se šteje naročnik, ki v zadnjih 45 dnevih ni bil bob naročnik. ponudba velja od vključno 3. 6. 2024 do vključno 31. 8. 2024. popusti se ne seštevajo. vse cene vključujejo DDV. cene niso fiksne in se usklajujejo skladno s Splošnimi pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. za pravne osebe in podjetnike. za storitve veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike in Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter ostalimi pogoji na voljo na www.bob.si.

}
pogoji in dokumenti politika zasebnosti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni