najcenejši mobilni internet brez vezave

izberi svojega!

bob mobilni internet so paketi, ki so primarno namenjeni uporabi mobilnega interneta – na poti, na vikendu ali doma. enostavno vstaviš SIM in že uporabljaš noro ugoden internet kjerkoli in kadarkoli!

najprej kupi bob kartico SIM, ki za samo 4,99 eur vključuje tudi začetni bonus 100 enot. enote lahko porabiš kot minute, SMS sporočila ali prenos podatkov v Sloveniji. prek spleta ali klicnega centra nato enostavno prijaviš naročniško razmerje.

brez skrbi, če ti kasneje izbrani paket ne ustreza več, ga lahko enostavno in brezplačno zamenjaš kar prek SMS sporočila.

bob net 50GB bob net 200GB
prenos podatkov v Sloveniji 50 GB 200 GB
hitrost prenosa podatkov do 10/3 Mb/s do 10/3 Mb/s
klici, SMS in MMS sporočila 0,04 EUR 0,04 EUR
mesečna naročnina 9,99 € 13,99 €
vključena količina prenosa podatkov velja za prenos podatkov v Sloveniji, gostovanje je na paketih mobilni internet onemogočeno. cene vključujejo DDV.

bob ima na voljo dva paketa mobilnega interneta – bob net 50GB ter bob net 200GB, ki ju lahko uporabljaš na svojem mobilnem telefonu, tablici ali modemu. mobilni internet lahko uporabljaš za brskanje po spletu, ogled video vsebin, poslušanje glasbe in igranje mobilnih iger. popolna sta za uporabo na vikendu, na poti ali kar namesto fiksnega interneta, saj je priklop enostaven in brez nepotrebnega polaganja ali vrtanja. bob mobilni internet lahko tudi vedno pospraviš in vzameš s seboj, kamor želiš in kadar želiš.

pri paketih mobilni internet si lahko popolnoma brez skrbi! ko porabiš celotno količino zakupljenega prenosa podatkov, se hitrost prenosa podatkov upočasni in ne zaračunava. seveda lahko brezplačno tudi prehajaš med paketi. če na primer ugotoviš, da ti 50 GB prenosa podatkov ni dovolj, enostavno odpri aplikacijo ali spletni portal moj bob in brezplačno zamenjaj paket.

danes slišimo o teoretičnih hitrostih prenosa podatkov do 150/50 mbit; 300/100 mbit/s, ob dejstvu da jo uporabniki tudi redko dosegajo, se poraja vprašanje ali jo zares tudi potrebujemo? niti slučajno! :)

na primer, za ogled videa na Youtube, Netflix ali VOYO v HD obliki, je priporočena hitrost vsaj 3 mbit/s, idealna pa naj bi bila 5 mbit/s. če ti bob torej omogoča 10 mbit/s, ali zares potrebuješ več kot to? :)

za povprečnega uporabnika je hitrost prenosa podatkov do 10/3 mbit/s več kot dovolj in pri oblikovanju svojih paketov, je bob poskrbel, da je zagotovil zadostne hitrosti prenosa podatkov – in to brez visokih cen!

uporabnik bob mobilnega interneta postaneš po istem postopku kot postaneš naročnik ostalih paketov bob.

  • najprej kupi bob kartico SIM. lahko se odločiš samo za nakup kartice SIM ali pa kupiš eno izmed bob naprav in kartico SIM prejmeš poleg brezplačno. naprave lahko kupiš prek spleta, samo kartica SIM pa je na voljo tudi na ostalih prodajnih mestih.
  • ko imaš kartico SIM pri sebi, izpolni obrazec za sklenitev novega naročniškega razmerja tukaj.v prvem koraku izberi »mobilni internet«.
  • po uspešno oddanem obrazcu, te bo obiskal kurir z pogodbo in po podpisu, si že uporabnik bob mobilnega interneta! :)

brez skrbi, paketi mobilni internet so brez vezave. v kolikor se kasneje odločiš, da ga ne potrebuješ več, enostavno prekineš naročniško razmerje.


}
pogoji in dokumenti politika zasebnosti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni