bob podatkovna opcija 1GB

vklopi bob podatkovno opcijo 1 GB in za samo 5 eur na mesec boš prejel dodaten 1 GB prenosa podatkov, ki ga lahko porabiš doma ali v EU/EEA gostovanju.
 
bob podatkovna opcija 1GB
vključuje:
1 GB prenosa podatkov v Sloveniji in EU/EEA gostovanju
ključna beseda za vklop:
»bob 1GB«
cena:
5,00 €

opcijo lahko enostavno vklopiš kadarkoli:

  • ob sklenitvi naročniškega razmerja,
  • preko SMS sporočila s ključno besedo »bob 1GB« na 0680,
  • na portalu moj bob ali
  • s klicem v klicni center na 068 680 680.

podatkovno opcijo 1 GB lahko vklopijo le bob naročniki. če to še nisi, lahko svoj predplačniški paket kadarkoli spremeniš v naročniškega.

bob podatkovna opcija 1 GB je na voljo na vseh pogovornih naročniških bob paketih. prenos podatkov iz opcije se začne porabljati po porabljeni celotni količini prenosa podatkov iz naročniškega paketa (tako v Sloveniji kot tudi EU/EEA gostovanju). v kolikor zakupljene količine podatkov nisi porabil, se neporabljena količina ne prenaša v naslednje obračunsko obdobje. obračunski interval za prenos podatkov je 64 kB. v kolikor zakupljeno količino podatkov porabiš pred iztekom obračunskega obdobja, se vsak nadaljnji GB prenesenih podatkov zaračuna v višini 5 eur. bob podatkovna opcija 1 GB ni na voljo na paketih mobilni internet.

če opcije ne izklopiš, se samodejno obnavlja vsak mesec. v kolikor želiš bob podatkovno opcijo 1 GB izklopiti, pokliči na številko bob klicnega centra 068 680 680 ali to uredi v portalu moj bob.

pogoji in dokumenti politika zasebnosti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni