bob praznuje in te obdaruje!

bob praznuje že 9. rojstni dan! že 9 let drži obljubo in ne viša cen, ne zahteva vezave in ne prikriva stroškov. in ko bob praznuje, tudi obdaruje! ob tej priložnosti je pripravil dve super presenečenji.prve tri, častim jaz!


preklopi na bob, izberi enega izmed naročniških paketov in prve tri mesece govori brezplačno, saj ti osnovno mesečno naročnino časti bob – brez vezave!

novo bob naročniško razmerje lahko enostavno urediš kar iz domačega naslonjača. kupi bob kartico SIM ter preko spletne strani ali številke 068 680 680 podaj svoje podatke. v roku treh delovnih dni se bo pri tebi oglasil kurir, kjer podpišeš pogodbo in že si bob naročnik! enostavno!

te zanima več? poglej si video, kjer te bob zapelje čez celotni postopek.

vendar pohiti, ponudba velja le do konca decembra!pravljična nagradna igra!


ker je 9 zares pravljična številka, je bob na svojem Facebook profilu GOVORIbob objavil prisrčno animacijo! <3

v času od 10. 11. do vključno 19.11., mu pod objavo v komentar zapiši svojo čestitko ter se poteguj za nore nagrade!promocijska ponudba je na voljo za potrošnike in vsebuje 100% popust na mesečno naročnino za obdobje prvih 3 mesecev od sklenitve naročniške pogodbe in velja za vse nove naročnike, ki od vključno 10. 11. 2020 do vključno 31. 12. 2020 sklenejo novo naročniško razmerje za pakete bob 5ka, hit bob, drzni bob ali magični bob. kot nov naročnik se šteje naročnik, ki v zadnjih 45 dnevih ni bil bob naročnik. popust ni zamenljiv za gotovino ali druge oblike ugodnosti. popusti se ne seštevajo. vse cene vključujejo DDV.

pravljična nagradna igra poteka na Facebook profilu GOVORIbob. pogoji nagradne igre so na voljo tukaj.
pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni