bob praznuje s ponudbo za čisto 10ko! 

bob praznuje že 10. rojstni dan! že 10 let drži obljubo in ne viša cen, ne zahteva vezave in ne prikriva stroškov. in ko bob praznuje, tudi obdaruje! ob tej priložnosti je pripravil kar tri super presenečenja.

polovična naročnina prvega pol leta!

preklopi na bob, izberi enega izmed naročniških paketov in prvega pol leta plačuj samo polovično naročnino, saj ti polovičko osnovne mesečne naročnine časti bob!

bob naročniško razmerje lahko enostavno urediš kar iz domačega naslonjača. kupi bob kartico SIM ter prek spletne strani ali številke 068 680 680 podaj svoje podatke. v roku treh delovnih dni se bo pri tebi oglasil kurir s pogodbo, ki jo podpišeš in že si bob naročnik! enostavno!

te zanima več? poglej si video, kjer te bob zapelje skozi celotni postopek.

ti bob ponudba še ni znana? pakete si lahko pogledaš tukaj.

vendar pohiti, ponudba velja le do konca januarja!več interneta za isto ceno!

tu so še veeeeečji bob paketi! paketi hit, drzni in magični bob imajo zdaj še več interneta za isto ceno. bob je poskrbel tudi, da boš v povečanih enotah lahko užival, če si naročnik ali predplačnik.
fešta desetletja!

ker je 10 že prava okrogla številka, je bob pripravil posebno nagradno igro, kjer mu lahko pomagaš pri organizaciji rojstnodnevne fešte. sodeluj v eni izmed petih nalog in se poteguj za zabavne nagrade!

nagradna igra bo potekala od 25.11. do vključno 10.1. več izveš na Facebook profilu GOVORIbob, sodeluješ pa lahko kar tukaj.ponudba povečanih enot mobilnih podatkov znotraj zakupljenih količin v Sloveniji je veljavna od 25. 11. 2021. cena izven zakupljenih količin v Sloveniji se za naročnike obračuna 4 cente, za predplačnike pa 6 centov za MB, v EU/EEA gostovanju pa po ceni 3,05 € za GB.

posebno ponudbo 50% popust na mesečno naročnino za obdobje 6 mesecev od sklenitve naročniške pogodbe lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na paketu bob 5ka, hit bob, drzni bob ali magični bob. kot nov naročnik se šteje naročnik, ki v zadnjih 45 dnevih ni bil bob naročnik. posebna ponudba velja od 25. 11. 2021 do vključno 31. 1. 2022. po izteku 6-mesečnega obdobja se uporabniku prične zaračunavati redna cena naročniškega paketa. popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. popusti se ne seštevajo. vse cene vključujejo DDV. pravljična nagradna igra poteka na bob podstrani »fešta desetletja«. pogoji nagradne igre so na voljo tukaj.

pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni